Nieuws

Interessant nieuws over deze site, over mij, m'n gezin en/of andere wetenswaardigheden.Oplevering webshop diving magnifying glass

12-06-2019 - Sinds begin deze maand is de meertalige webshop voor dit unieke product online gegaan! 

Lees verder...

Nieuwe website voor Solutalks

02-03-2019 - De online zorgorganisatie Solutalks heeft sinds enkele dagen een compleet nieuwe website! Solutalks biedt geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen met psychologische problemen of stoornissen.

Lees verder...

Nieuwe website voor Jasmijn Natural Body Care

09-05-2018 - Sinds enkele dagen heeft schoonheidsalon Jasmijn Natural Body Care een mooie nieuwe website tot haar beschikking. Dat was hard nodig omdat de oude website niet geschikt was voor mobiele apparaten en gebruikt maakte van een verouderd cms systeem.

Lees verder...

Google Analytics certificaten behaald!

19-01-2018 - Zien hoeveel mensen op je website komen is handig om te weten, daarom gebruik ik Google Analytics al jaren op alle websites die ik maak. Maar Google Analytics biedt meer mogelijkheden om meer te halen uit je website, dus dacht ik "Hoog tijd om de Google Analytics Academy te volgen"!

Lees verder...

Een weekendje Christmas Rock Night

10-12-2017 - We zijn weer terug van een geweldig mooi weekend in Wuppertal/Ennepetal. Met vrienden, muziek, sneeuw en een gezellige kerstmarkt! Lees hier een kort verslag met foto's en video's.

Lees verder...

Graceland Festival 2017 in Vierhouten

27-08-2017 - De derde editie van het Graceland Festival werd op de Paasheuvel in Vierhouten gehouden. Conny en ik bezochten het festival alleen op de zaterdag deze keer.

Lees verder...

Gestart met Shift ICT

01-06-2017 - Sinds 1 juni 2017 ben ik voor mezelf begonnen! Ik speelde al lang met de gedachte en het is er nu echt van gekomen.

Lees verder...

Angelic Forces website online!

26-09-2016 - De Noord-Nederlandse christelijke heavy metalband Angelic Forces heeft een eigen website!

Lees verder...

Nieuwe website voor Kasper van der Spoel

31-12-2015 - Na jarenlang met elkaar gesproken te hebben over een nieuwe website met diverse functionaliteiten is het dan eindelijk zover. De website van Kasper van der Spoel is vernieuwd!

Lees verder...

Rock Alive 2015: Een goed begin!

27-09-2015 - Eindelijk weer een nieuw christelijke rock evenement in Nederland. Rock Alive 2015 is inmiddels voorbij, maar het was mooi en het was goed. Verassende bands gezien, maar ook vertrouwde muziek van HB en uiteraard de geweldige afsluiting met de rock legendes van Jerusalem!

Lees verder...

Na 25 jaar stopt de stichting de Strubben groepsaccommodaties in Schoonloo

23-09-2015 - De Strubben in Schoonloo, een hele mooi plek, een stukje hemel op aarde wat mij betreft. Ik denk dat ik er al zo'n 25 jaar lang kom. Binnenkort is het helaas niets meer dan een herinnering....

Lees verder...

Nieuwe bandnamen bekend voor CRN 2015

03-09-2015 - Via de Facebookpagina van Christmas Rock Night zijn nieuwe bandnamen bekend gemaakt voor de eerstvolgende editie van het muziekfestival in Ennepetal, Duitsland.

Het was al bekend dat bijvoorbeeld Children 18:3 en The Letter Black dit jaar op het podium gaan verschijnen, maar nu zijn ook bands toegevoegd zoals Disciple en The Ongoing Concept. 


Lees verder...

Eerste editie Gracelandfestival 2015 een groot succes!

19-08-2015 - In het weekend van 14 tot  en met 16 augustus 2015 werd de eerste editie van het Gracelandfestival gehouden op camping de Betteld in Zelhem. Conny en ik waren erbij, en wat ons betreft was het een groot succes! We hebben genoten van muziek, straattheater, sprekers, een geweldige viering, heerlijk weer maar ook vele ontmoetingen!

Lees verder...

Nieuwe website voor de Strubben Groepsaccommodaties in de maak

25-07-2015 - De huidige website van de Strubben Groepsaccommodaties is niet meer van deze tijd, daarom ben ik een lange tijd geleden aan het maken van een nieuwe website. De website is bijna klaar om online geplaatst te worden.

Lees verder...

De oplevering van ons nieuwe huis

17-02-2015 - Op 17 februari 2015 wordt ons nieuwe huis opgeleverd en krijgen we eindelijk de sleutels. Op een heerlijk zonnige dag in september 2014 werden de eerste heipalen de grond in geslagen. Tijdens de bouw zijn we diverse malen langs ons nieuwe huis gereden om te kijken hoe het gaat. En wat gaat projectbouw snel tegenwoordig. Nu is het eindelijk zover en mogen we zelf aan de slag.  

Lees verder...

Over the Rhine komt naar Nederland

14-02-2015 - Over the Rhine, een alternatieve pop/rockband (maar ook blues en folk) uit Ohio, komt eind 2015 voor een reeks concerten naar Nederland! Ik heb deze band al diverse malen op het Flevo Festival mogen zien en dat is elke keer toch weer een bijzonder optreden. 

Lees verder...